Hoe veel kost SEO?

Hoe veel kost SEO:

De prijzen voor SEO fluctueren veel, dit komt doordat de uurloon verschillend is per bedrijf.

SEO Prijzen lijst:

SEO Prijzen Nederland:

Gemiddeld uurloon voor SEO is in Nederland is rond de €125,-. Sommige bedrijven vragen meer en andere minder. Vaak vragen ze minimaal 4 uur, dus dan zit je al rond de €500,- per maand. Dit is geen eens goede SEO omdat je nooit voor 4 uur per maand een website aan de top kan krijgen. Daarom is dit voornamelijk "On-page SEO", on-page seo boost je niet omhoog in rankings maar brengt je zoektermen in Google. Er zijn goede SEO bedrijven in Nederland maar verwacht een gemiddelde prijs van ongeveer €2500,- exclusief "set up" kosten.

SEO Prijzen Buitenland:

Er zijn geen vaste prijzen, sommige kosten €5,- en andere kosten €1500,-. Het hangt er echt van af wat je wilt en waar je het haalt. Amerika heeft zeer goede SEO bedrijven, maar de prijzen zijn bijna even duur als in Nederland. Ook op Fiverr kan je SEO krijgen, maar dit brengt je rankings meer omlaag inplaats van omhoog als je de verkeerde gigs besteld.

Prijzen SEO linkJP:

Dit is de reden waarom SEO doen, wij leveren zeer hoge kwaliteit SEO voor de voordeligste prijs. Wij werken alleen met vaste tarieven, dus u ontvangt geen onverwachte kosten.

Waarom zijn wij beter dan de rest?

In Nederland vragen bedrijven ongeveer €500,- voor SEO, je kan nooit veel SEO doen aan een website in 4 uurtjes per maand. Wij doen ongeveer 10 uur of seo aan uw website per maand.